Over ons

Meer kindercoaches zichtbaar en vindbaar, meer kinderen geholpen

Wellicht had je het al gelezen op de homepagina, mijn vriendin is kindercoach en wou, net als alle andere (startende) kindercoaches, een website om online vindbaar en zichtbaar te zijn.

Zij heeft het geluk dat ik mijn eigen online marketing bureau heb en gespecialiseerd ben in zoekmachineoptimalisatie. Woorden geven aan de door haar bedachte teksten was een uitdaging, maar met een mooi resultaat: veel klanten herkennen zich in de tekst en voelen zich gehoord. Na de optimalisatie van haar website heb ik deze online gezet. Omdat de domeinnaam nieuw was duurde het even voordat deze door Google werd opgepikt.

De tijd verstreek en ik had van tevoren een linkbuilding plan gemaakt om haar op de 1e pagina van Google te krijgen. Het duurde nog geen 3 maanden voordat ze op #1 stond voor de zoekterm kindercoach in combinatie met een grote stad. Niet kort daarna stroomden de eerste klanten binnen via het contactformulier.

wat doet een kindercoach

Het was een leuk traject om dit met mij met mijn eigen vriendin te mogen beleven en dat bracht mij op een idee. Hoe mooi is het als ik ook andere kindercoaches mag helpen met het online zichtbaar en vindbaar worden. Dit idee bleef in mijn hoofd. Nadat ze weer een mooie sessie had met een coachee heb ik voor mijzelf de knoop doorgehakt. Ik ga een website bouwen om kindercoaches in heel Nederland te helpen, zodat meer kinderen hulp kunnen krijgen bij de problemen die ze hebben. En zo geschiedde…

Deze website is opgezet om:

Opvoeders en ouders te helpen een kindercoach te vinden

Kindercoaches te helpen online beter vindbaar en zichtbaar te worden

Zodat zoveel mogelijk kinderen bij een kindercoach terecht kunnen

Deze website is gemaakt dankzij

21

kopjes koffie

14

broodjes pindakaas

4,000+

geschreven woorden

Andere online initiatieven die wij een warm hart toedragen

  • Mediation op maat – Mediationopmaat.nl is een website waar jij als bezoeker heen kan mocht je op zoek zijn naar conflictbemiddeling. Mediation is goedkoper en vaak ook sneller dan het conflict oplossen met een advocaat.